Most popular

Observera att rabattkoden måste registreras i samband med köpet. . Under steg 2 där du bekräftar din beställning finns en text till höger som lyder Ange kampanjkod. Det..
Read more
I framtiden kommer du kunna betygsätta, skriva en recension och läsa omdömen direkt här. Totalt, boozt får totalt.46 av 5 baserat på 76177 betyg. Boozt Winter Crazy Deals..
Read more
Du kan enkelt leie en film og se så mye som du selv nsker i 48 timer! Dersom du allerede har en konto hos Viaplay, så er det..
Read more

Rabattkod sj app


rabattkod sj app

innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om appen här. Via SJs digitala kanaler är det enkelt att söka, boka och omboka sina biljetter. Läs mer om cookies, logga in Är du helt säker? Stockholm, djurgårdens Ekolyx, beskrivning: Se Nationalstadsparkens ekskogar från hästryggen, och rid över broar, stigar och fält, upptäck spännande fåglar eller natur. Till alla våra upplevelser serveras något ekologiskt att äta.

Det gör att antalet landsvägstransporter minskats med 12 000 lastbilskörningar om året. Läs mer om appen här. Men appen utvecklas ständigt utifrån kundernas behov, och nu kommer den funktion som heter Anslutningsguiden. Våra kunder är generellt sett mycket nöjda med våra digitala tjänster. Att först toppa kategorin resesajter var stort och att sedan även toppa den totala listan är helt fantastiskt, säger Jenny Gejke, ansvarig för SJs digitala försäljningskanaler. Det gör SJ både exceptionellt och innovativt även i ett internationellt perspektiv. Samarbetet mellan Coop och SJ innebär att Coops medlemmar kan växla sina poäng mot en rabattkod för en tågresa, som sedan köps på SJ:s hemsida eller app. Och i nästa steg hoppas vi också kunna erbjuda ännu mer information om övrig service på och nära stationen, säger Jenny Gejke. Vi vet att kunderna tycker att vi har gjort det enkelt att köpa biljetter via våra digitala kanaler ifolor rabattcode och att vi erbjuder bra information. Vi ser fram mot samarbetet med Coop och välkomnar medlemmarna ombord på våra tåg, säger Erica Kronhöffer, SJs hållbarhetsdirektör.

Bli medlem i SJ Prio. Med vår app kan du enkelt köpa tågbiljetter, se dina SJ Prio-poäng, välja sit tplats och mycket mer. Läs mer om vår mobilapp och ladda ner den här! Samarbetet mellan Coop och SJ innebär att Coops medlemmar kan. En rabattkod för en tågresa, som sedan köps på SJ:s hemsida eller app.


Sitemap